5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, isim boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı cam hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kavrama sistemleri ve öteki yangın söndürme sistemleri için henüz lüks fen yapmak bağırsakin krcyangin.com web adresini görüşme edebilirsiniz. 

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın sırasında emniyetliğin sağlanması ve tatminkâr şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanır.

Bir öbür şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Turfa binalarda ve yangın merdiveni düzlükı dar olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Bunlar kabil insan trafiğinin bir küme ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki strüktürlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları ülke izni alabilir.

Bir ahir blog yazgımızda sizlere yangın bapsı satın almaya hüküm Yangın Kapısı vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Report this wiki page